Wandelen

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus dorpswandeling, van 13.30 tot ca 15.30 uur vertrek parkeerplaats van MFC de Roerparel.
NB Vrijdag 28 januari is er een snertwandeling start om 15.00 uur en vrijdag 17 mei is er een ontbijtwandeling om 8.30 uur.

Kosten € 7,50 per jaar.

Nadere info bij Maryl Peeters m: 06 25 16 73 80 e: marylpeeters@gmail.com

Corona regels.

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus en de laatste persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge, hebben we als DB na ampel beraad besloten om alle activiteiten van onze vereniging op te schorten tot en met 12 december a.s.

Ook voor deze activiteit, van onze vereniging is bij binnenkomst in het MFC de Roerparel een CBT* vereist.

Uiteraard blijven de basisregels voor iedereen gelden.

v Bij binnenkomst handen ontsmetten.

v Was vaak en goed uw handen.

v Houd 1,5 meter afstand.

v Blijf bij klachten thuis en laat u direct testen.

v Zorg voor voldoende frisse lucht, ook in huis.

Wij hopen dat de regels duidelijk zijn en we hopen dat het niet zal leiden tot discussie!

*CBT (coronatoegangsbewijs)

1. Geldige QR-code. Hieruit blijkt dat u volledig gevaccineerd bent.

2. Een bewijs waaruit blijkt dat u corona gehad heeft.

3. Een negatieve coronatest (negatieve coronatest is 24 uur geldig.

Kalender

Dorpswandeling 24 september 2021

Dorpswandeling 24 september 2021

Op vrijdag 24 september jl. was de eerste Dorpswandeling van onze vereniging. Om 13.30 uur vertrokken we met 20 mensen vanaf de P-plaats bij de Roerparel voor een wandeling die door Maryl en Ger was uitgezet. Een leuke wandeling door het Munnichsbos, langs de Aerwinkel en daarna via speeltuintje en Natuurbegraafplaats weer naar de Roerparel voor een gezellige nazit. Natuurlijk ging het niet alleen om de wandeling van ongeveer 7 kilometer, maar ook om onderweg gezellig met elkaar het laatste nieuws uit politiek, dorp en corona ontwikkelingen door te nemen. Enkele mannen konden het niet laten om in het speeltuintje hun jeugdige talenten te tonen. Ze hadden naar eigen zeggen al lang niet meer zo gezellige gewipt! De volgende wandeling is op 29 oktober a.s. met hopelijk weer veel deelnemers. Hoe meer zielen hoe meer vreugde.