Senioren-vereniging St.Odiliënberg

Welkom op de website van de Seniorenvereniging St. Odiliënberg.

Wat fijn dat u onze website seniorenberg.nl bezoekt. Wij zijn namelijk op zoek naar 55-plussers die kiezen voor voortzetting van een actief leven na of naast hun werkzame leven. Echter wel een actief leven op een andere wijze.

Wij zetten ons in om het leven van senioren aangenamer te maken. Dit doen wij door een scala aan activiteiten aan te bieden en senioren samen te brengen door het organiseren van tal van activiteiten.

Via deze website seniorenberg.nl kunt u alles lezen over onze activiteiten, zowel de reguliere wekelijkse activiteiten, maar ook over onze extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld ons Repair Café.

Als u geïnteresseerd bent in één of meerdere activiteiten van onze vereniging, kom dan gewoon eens kijken, of liever nog, meedoen op locatie. Bij al onze activiteiten is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

Al onze reguliere activiteiten vinden plaats in MFC de Roerparel/ Bergerac, Schaapsweg 24 te St. Odiliënberg. Wij verheugen ons erop om u te ontmoeten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris, Mw. Anjes Coumans: via het contactformulier, mail secretariaat@seniorenberg.nl of telefonisch 0475 535 016.

Vernieuwingen/aanpassingen website seniorenberg.nl

Aanpassingen website