Senioren-vereniging St.Odiliënberg

Welkom op de website van de Seniorenvereniging St. Odiliënberg.

Onze website

Wat fijn dat u onze website seniorenberg.nl bezoekt. Wij zijn namelijk op zoek naar 55-plussers die kiezen voor voortzetting van een actief leven na of naast hun werkzame leven. Echter wel een actief leven op een andere wijze.

Wij zetten ons in om het leven van senioren aangenamer te maken. Dit doen wij door een scala aan activiteiten aan te bieden en senioren samen te brengen door het organiseren van tal van activiteiten.

Via deze website seniorenberg.nl kunt u alles lezen over onze activiteiten, zowel de reguliere wekelijkse activiteiten, maar ook over onze extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld ons Repair Café.

Als u geïnteresseerd bent in één of meerdere activiteiten van onze vereniging, kom dan gewoon eens kijken, of liever nog, meedoen op locatie. Bij al onze activiteiten is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

Al onze reguliere activiteiten vinden plaats in MFC de Roerparel/ Bergerac, Schaapsweg 24 te St. Odiliënberg. Wij verheugen ons erop om u te ontmoeten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris, Mw. Anjes Coumans: via het contactformulier, mail secretariaat@seniorenberg.nl of telefonisch 06 52 36 49 88 .

Agenda Seniorenvereniging St. Odiliënberg

Agenda RoerdalenNu.nl

Klik hier

Vernieuwingen/aanpassingen website seniorenberg.nl

Aanpassingen website

Koninklijke onderscheiding voor onze voorzitter.

Onze voorzitter, Piet van der Vorst is afgelopen dinsdag, 29 maart 2022, bij zijn afscheid als raadslid, koninklijk onderscheiden door burgemeester Monique de Boer.

Piet zit al ruim 20 jaar in de Roerdalense politiek, waarvan 14 jaar als raadslid namens Roerstreek Lokaal. Vóór 2007, het jaar waarin de gemeenten Ambt Montfort en Roerdalen werden samengevoegd, was hij betrokken bij Aktief Berg.

Na de samenvoeging ontstond Roerstreek Lokaal uit vier lokale partijen. Uit de toespraak van de burgemeester bleek dat Piet de afgelopen jaren meerdere functies naast zijn raadslidmaatschap vervuld heeft. Zo was hij plaatsvervangend voorzitter van de raad, commissievoorzitter, commissielid en lid van het Presidium. Daarnaast werd Piet regelmatig aangezocht om zitting te nemen in onderzoekscommissies geloofsbrieven en als voorzitter van diverse overleggen, waarbij Piet zich een sterke voorzitter toonde. Daarnaast staat Piet ook bekend als ombudsfunctionaris voor senioren in St. Odiliënberg”.

Mooie woorden van de burgemeester voor onze voorzitter. Terecht!

Overigens kennen wij Piet ook al jaren als een goede voorzitter van onze vereniging, daarnaast is hij nog voorzitter van de Odiliaput. Tevens is Piet de oprichter van het Repair Café. Verder is Piet iemand die bij alle extra activiteiten van onze vereniging nauw betrokken is.

Piet je hebt het verdiend!

Het bestuur,

Namens deze Anjes Coumans Secretaris

Bloemen van de Burgemeester Monique de Boer

Lid in de orde van Oranje Nassau

Sponsoren

Onderstaande bedrijven en instellingen dragen onze vereniging een warm hart toe. Wilt u uw logo ook op deze pagina terugzien, neem dan contact op met onze penningmeester: penningmeester@seniorenberg.nl